Weboldal készítés árak

MENNYIBE KERÜL EGY WEBLAP?

weboldal készítés árai és költségei

Mi az ára egy bárki által könnyen kezelhető, reszponzív, kiváló grafikai tervezésű weboldalnak?

Magyarországon és általában Európában egy jól kivitelezett weboldal ára 140.000 és 1 millió Ft között ingadozik. Természetesen előfordulnak az ennél drágább projektek.
AD Design nem web csomagokat árul, hanem igényeid alapján személyre szabott árajánlatot készít számodra. Ehhez szükséges, hogy jelentkezésedkor tisztában legyél a weboldalad tartalmával és az elvégzendő feladatokkal. Ha nem tudsz semmit mondani a projektről, még nem írtál tartalmat, vagy még nem tudod, hogyan kell az üzleti folyamataidat megtervezni, akkor sajnos nem tudunk árajánlattal szolgálni.

Az itt bemutatott weboldal készítés árak irányadó árak. Amikor árajánlatkérést kapunk, megpróbáljuk pontosan megbecsülni a projekt nagyságát és bonyolultságát. Mindenképpen személyre szabott árajánlatot készítünk.
A weblapon elhelyezendő képekért és tartalmakért az ügyfél felel, igény esetén professzionális, licenccel rendelkező képek beszerzését vállaljuk.
Az általunk készített weblapokra garanciát biztosítunk, ami azt jelenti, hogy ez idő alatt bekövetkezett, ügyfélnek nem róható hibákat díjmentesen javítjuk.
Amennyiben arculatra vagy reklámanyagra is szükséged lenne, ne felejtsd el megtekinteni az arculattervezési árainkat.

Mit veszünk figyelembe az árképzésnél?

Nem mindegy, hogy egy kisvállalkozónak készítünk egy szolgáltatásokat bemutató weblapot, vagy egy nemzetközi társaságnak hozunk létre egy többnyelvű webáruházat. Az árakat befolyásoló tényezők az alábbiak:

  • A weboldal nagysága: Az oldalak, használandó képek és nyelvek száma, illetve a szöveges tartalom terjedelme határozza meg.
  • Űrlapoknak és azok mezőinek száma.
  • Grafikai tervezés: amikor képeket kell retusálni vagy manipulálni, illetve sok képet kell átméretezni.
  • Weboldal bonyolultsága: amikor a weboldal nemcsak statikus szöveges tartalmakat és képeket mutat, hanem okos rendszereket tartalmaz, mint pl. fizetési, időpontfoglaló, eseménykezelő rendszerek, stb.
  • Verseny: mennyire gyorsan kell futnunk azért, hogy nyerjünk? Attól függ, kikkel versenyzünk. Az adott szektorban uralkodó versenyt is figyelembe vesszük.
  • Hozzáadott érték vagy X Faktor: az egyik, és talán legfontosabb tényező az, hogy milyen rövid- és középtávú előnyökben részesülhetsz azzal, hogy minket választasz. Tehetségünk és tapasztalataink is részei az árnak. Ezek egyfajta garanciát jelentenek ügyfeleink számára.

Igény esetén ügyfeleinknek részletfizetést is biztosítunk.

További modulok és szolgáltatások

Eseménykezelő rendszer 80.000 Ft + Áfa
Fizetős letöltés-kezelő rendszer 75.000 Ft + Áfa
Hírlevélküldő rendszer 30.000 Ft + Áfa-tól
+ nyelv beállítása 20.000 Ft + Áfa
+ nyelv tartalomfeltöltése weblap árának 15%-a/nyelv
Team oldal 25.000 Ft + Áfa
Kulcsszó beállítás (alapoptimalizálás) 4.000 Ft + Áfa / oldal-tól
Animált slider 15.000 Ft + Áfa / slide
Logótervezés 80.000 Ft + Áfa
Minden további logóterv 40.000 Ft + Áfa / terv

Tanácsaink, hogy megkönnyítsük választásodat:

  • Nézd meg a weblapkészítő cég weboldalát és referenciamunkáit, mivel te is hasonló minőséget fogsz kapni.
  • A nagyon alacsony ár azt jelentheti, hogy rossz minőségű, sőt sok esetben kidolgozatlan weboldalt kaphatsz.
  • Ügyelj arra, hogy tetszetős, modern és minimalista stílust válassz, és kerüld el az összezsúfolt weboldalakat készítő cégeket.


Ne siess a döntés meghozatalában. Bízd igazi szakemberekre projektedet, hogy ne érezd céged weblapját kockázati tényezőnek.