Reszponzív weboldal készítés

A KÉPERNYŐFÜGGETLEN WEBLAP

weblap tervezés

A mobil készülék térhódítása

és a felhasználói élmény fontossága


Manapság rengeteg felhasználó tablet- és telefonkészülék segítségével böngészi az Internetet, így ugyanazt az élményt kellene nyújtani számukra, mintha számítógépről néznék a weblapunkat.
A legkézenfekvőbb megoldás a reszponzív weboldal készítés, amely a HTML5 és CSS3 programozásnak köszönhetően adaptálja a weboldal tartalmát és struktúráját a különböző képernyőméretekhez.

A tervezés


A reszponzív webdesign abban tér el a hagyományostól, hogy végig figyelembe vesszük, hogy mi történjen a különböző elemekkel, amikor a képernyő kezd egyre kisebbé válni. A méretcsökkenéssel együtt az elemek leegyszerűsödése, az egér megszűnése és az érintés útján való kezelés veszi kezdetét.
Az AD Design mindig ezeket a tényezőket tartja szem előtt a weboldal megtervezésekor.

Egyetlen verzió


Egy reszponzív weboldal egyetlen egy HTML és CSS verziót foglal magában, ami azt jelenti, hogy nem szükséges egy weblapot minden fajta készülékre (asztali számítógép, laptop, tablet, telefon) létrehozni, így mondhatjuk, hogy nemcsak praktikus, hanem roppant gazdaságos.
Tehát nem mobilra optimalizált honlapról beszélünk, hanem a mindentudó weblapról.

Keresőoptimalizált


A keresőoptimalizálás szempontjából elmondható, hogy a reszponzív weboldalak jobban szerepelnek. Részben azért, mert a mobilról látogatók nem hagyják el a weblapunkat, és így csökken az ún. visszapattanási arány. Másfelől azért, mert ha több weblapverziót működtetünk (asztali verzió és mobil verzió), akkor a tartalom azonos lesz két weboldalon. Fontos tudni, hogy a Google erősen bünteti a nem mobilbarát weboldalakat.
Nálunk a reszponzív weboldal nem kerül többe.

Mit kínálunk neked?

Modern, vonzó tervezés

Weboldalad a vállalati arculatodhoz fog igazodni.
Kreatív, felhasználóbarát és profitorientált weblapokat készítünk.

A legújabb technológia

A legújabb szabványok és technikák szerint dolgozunk (HTML5, CSS3 és jQuery). Nem alkalmazunk elavult megoldásokat.

Jó helyezések a keresőkben

A jól megírt kódnak és a keresőoptimalizálásnak köszönhetően kiváló, természetes helyezést fog elérni a weblapod.