Azért vagyunk, hogy felszínre hozzuk a szakemberek zsenialitását, és felépítsük a cégek márkáját.

Mindenki képes kiemelkedni egy adott területen, és mindenkinek van egy érdekes története.
…mert mindenki különleges!
Sajnos néha nem tudjuk, hogyan győzzük meg a többieket, hogy tényleg jók vagyunk. Nos, pont ez a munkánk, és ebben tudunk mi segíteni.

AD Design

Márkatörténeteket írunk


Takács Anita és Angel Díaz Fonseca vagyunk az AD Design mögött. 2010-ben alapítottuk cégünket Debrecenben, ahol jelenleg élünk és dolgozunk. Elejétől kezdve világos volt számunkra, hogy nem szimplán weblapkészítők szeretnénk lenni. A weblapok többnyire nem működnek. Nem informatikailag értjük, hanem úgy, hogy a cégek életét nem befolyásolják, mintha nem is léteznének.
Tudtuk, hogy a kiváló grafikai tervezés, a megfelelő szavak és a felhasználóbarát struktúra együtt képesek erős márkát építeni. A márka már igenis befolyásolja a cég életét és bevételeit.

Nem az a lényeg, mit mutatsz, hanem hogyan.

Hogyan valósítjuk meg a márkaépítést?

Arculattervezés, logó, névjegykártya

Létrehozunk neked egy letisztult, modern és professzionális vállalati arculatot (logó, névjegykártya, levélpapír, boríték), valamint egyéb reklámanyagokat (katalógus, szórólap, plakát). Márkanevedet úgy építjük, mintha a sajátunkról lenne szó.

Reszponzív weboldal készítés

Kreatív és funkcionális weboldalt kínálunk neked, amely képernyőfüggetlen és egy adminisztrációs felületen keresztül számodra is könnyen kezelhető. Modern technológiájának köszönhetően kiválóan fog szerepelni a keresési találatok között.

Reszponzív, modern webáruház

Vonzó, modern, képernyőfüggetlen webáruházunk egy biztos alapot nyújt online értékesítésedhez. Korlátlan és kiváló adminisztrációs felülete megkönnyíti a mindennapi munkádat, egyedi grafikai tervezése pedig segítségedre lesz az ügyfélszerzésben.

Márkatörténeteket írunk

Referenciáink módszerünk legjobb bizonyítékai. Határozott elképzelésünk lehetővé teszi, hogy olyan különleges emberekkel ismerkedjünk, akiktől mindig tanulunk valamit, és olyan cégekkel dolgozhassunk, amelyek teljes mértékben bíznak tudásunkban.