Azért vagyunk, hogy felszínre hozzuk a szakemberek zsenialitását, és felépítsük a cégek márkáját.

Mindenki képes kiemelkedni egy adott területen, és mindenkinek van egy érdekes története.
…mert mindenki különleges!
Sajnos néha nem tudjuk, hogyan győzzük meg a többieket, hogy tényleg jók vagyunk. Nos, pont ez a munkánk, és ebben tudunk mi segíteni.

AD Design

Márkatörténeteket írunk


Takács Anita és Angel Díaz Fonseca vagyunk az AD Design mögött. 2010-ben alapítottuk cégünket Debrecenben, ahol jelenleg élünk és dolgozunk. Elejétől kezdve világos volt számunkra, hogy nem szimplán weblapkészítők szeretnénk lenni. A weblapok többnyire nem működnek. Nem informatikailag értjük, hanem úgy, hogy a cégek életét nem befolyásolják, mintha nem is léteznének.
Tudtuk, hogy a kiváló grafikai tervezés, a megfelelő szavak és a felhasználóbarát struktúra együtt képesek erős márkát építeni. A márka már igenis befolyásolja a cég életét és bevételeit.

Nem az a lényeg, mit mutatsz, hanem hogyan.

Hogyan valósítjuk meg a márkaépítést?

Arculattervezés, logó, névjegykártya

Létrehozunk neked egy letisztult, modern és professzionális vállalati arculatot (logó, névjegykártya, levélpapír, boríték), valamint egyéb reklámanyagokat (katalógus, szórólap, plakát). Márkanevedet úgy építjük, mintha a sajátunkról lenne szó.

Reszponzív weboldal készítés

Kreatív és funkcionális weboldalt kínálunk neked, amely képernyőfüggetlen és egy adminisztrációs felületen keresztül számodra is könnyen kezelhető. Modern technológiájának köszönhetően kiválóan fog szerepelni a keresési találatok között.

Reszponzív, modern webáruház

Vonzó, modern, képernyőfüggetlen webáruházunk egy biztos alapot nyújt online értékesítésedhez. Korlátlan és kiváló adminisztrációs felülete megkönnyíti a mindennapi munkádat, egyedi grafikai tervezése pedig segítségedre lesz az ügyfélszerzésben.

Márkatörténeteket írunk

Referenciáink módszerünk legjobb bizonyítékai. Imádjuk a munkánkat, hiszen olyan különleges emberekkel ismerkedhetünk, akiktől mindig tanulunk valamit, és olyan cégekkel dolgozhatunk, amelyek teljes mértékben bíznak tudásunkban.