Weboldal
Készítés

Konverzió, Növekedés, Piacvezetés

egyedi weboldal

Branding

Weboldal készítés

márkaépítéssel

Egy profi weboldal, egyedi funkciókkal és egyedi grafikával olyan személyes élményt képes nyújtani, amely igazi kapcsolatot teremt márkád és célközönséged között. Ezáltal céges weblapod megkülönböztető és értékes üzenetet fog közvetíteni, amely képes elcsábítani és vonzani ügyfeleidet.

A mai Internetes piacra a telítettség az, ami nagyon jellemző, ezért kizárólag egy márkaépítő weboldal és egy átgondolt online marketing stratégia képes tartósan eredményt produkálni.
Képzeld el, hogy divatmárkában pompázol, míg a többiek egy átlagos munkaruhában.

Weboldal készítés

Egyedi weboldal

Wordpress weblap

WordPress motorral

Az általunk készített profi WordPress weblapodat könnyen szerkesztheted és bővítheted az admin felületen keresztül. Az új honlapod mindenképpen egyedi megjelenésű, hibamentes, számtalan rendszerrel kompatibilis és keresőoptimalizálható lesz.

Olvass bővebben az egyedi weboldal és a sablon fogalmáról, hogy a legmegfelelőbb döntést hozd céged szempontjából.

Weboldal készítés - Mobil First tervezés

Google

Mobile First
tervezés

reszponzív weboldal 2.0

A mobilos készülékekről származó forgalom olyan meghatározó tendencia lett az utóbbi években, hogy 2021 márciusától a Google csak a mobilos verziót veszi figyelembe a weboldalak feltérképezésekor és rangsorolásakor.
Cégünk, szokásához híven, továbbra is mindig az élen fog járni. A mobilos tervezés optimalizálására helyezzük a hangsúlyt.

Sebesség, új formátumú képek, kevesebb felugró ablak, megfelelő üres tér az elemek között. Ez a Mobil First.

Profitorientált

Céges weboldal készítés vállalkozói szemlélettel

Elsősorban vállalkozóknak tartjuk magunkat, és csak másodsorban programozónak vagy grafikusnak. Üzleti weboldal projektjeinkhez eredmény- és profitorientált szemlélettel közelítünk. Technikai és grafikai tudásunk ellenére mégis a logikát, a több évtizedes nemzetközileg kipróbált tudást, és az állandó tesztelést tartjuk a siker kulcsának a mai Internetes piacon.

Tapasztalatunkat megosztjuk veled, javaslatokat teszünk, segítünk az online marketing döntések meghozatalában, hogy a weblap készítési projekt gyorsan, gördülékenyen és sikeresen menjen végbe.

stratégia

Weblap készítés

marketing támogatással

A weboldal nem sokat fog termelni, ha az alap marketing eszközöket nem építjük be stratégiánkba. Manapság az Interneten kevés az igazi kereskedői szemlélet, és minden weboldal nélkülözi a kereslet és a kínálat összekapcsolását valamint az egyértelmű egyedi üzeneteket. A marketing nem csak Google és Facebook hirdetések beállításáról szól. Az értékajánlat grafikai bemutatása, a weboldalnak a vásárlói útvonal köré építése, a különböző funnelek létrehozása, mind olyan feladat, amit mi szívesen „erőltetünk” ügyfeleinknek.
Olvass bővebben cégünk két leggyakrabban használt stratégiájáról:

Weboldal Marketing

SEO

Keresőoptimalizálás

Az talál, aki keres!

Weboldalaink, még keresőoptimalizálás nélkül is képesek a Google első helyeit elérni, és ennek minden ügyfelünk tanúja. Ennyire jó adottságokkal indulnak. Ha elkészítésük után beiktatunk egy SEO projektet, akkor csodákra lesz képes a céged. A keresőoptimalizálás hosszú távú cél, de kétség kívül a leghatékonyabb ügyfélszerző taktika, hiszen azt az érdeklődőt vonzod tisztán, aki kifejezetten keresi, amit kínálsz.
Nem kulcsszavakat írunk a szöveghez érzésből vagy ösztönből, hanem több éves tapasztalatra támaszkodunk, és jól bevált nemzetközi módszertannal dolgozunk.

Ha érdekel, van egy szórakoztató írásunk a keresőoptimalizálásról:

Webáruház integráció

Woocommerce webáruház

Woocommerce

WordPress weblapjainkba pár kattintás segítségével integrálható a világ leggyakrabban használt webáruház rendszere, a Woocommerce. Moduláris bővíthetősége garantálja minden létező igény kielégítését, és bármilyen üzlettípus kialakítását. Webshopjaink nem csak könnyen kezelhetőek, de gyorsak, és működésük biztonságos. Minden esetben egyedi weboldal születik ügyfeleink üzleti igényei alapján.

Képzeld el, hogy egy végtelen elemekből álló legókészlettel rendelkezel.

weboldaltípusok

Speciális megoldások

Mert minden cégtípus más stratégiát kíván. Fedezd fel, hogyan csináljuk!

B2B weboldal
Marketing automatizálás, értékajánlat és funnelek.

B2C weboldal
Látogatottság és konverzió növelés, optimalizált marketing.

Ipari weboldal
Okos online katalógus és jellemzők szerinti szűrés.

keresőbarát
kialakítás

maximális
biztonság

marketing
tanácsadás

kiváló
animációk

egyedi
grafika

360°-os
szolgáltatás

Weboldal készítés árak

Az AD Design kizárólag konkrét igények alapján tud árajánlatot készíteni weboldalra. Ehhez az szükséges, hogy a projekt ne a kezdeti elképzelések fázisában legyen, hanem átgondolt, felkészült állapotban legyen minden igény, valamint rendelkezésedre álljon az induló termékek leírása és képanyaga. Az alábbi gombra kattintva bővebb információt kaphatsz árainkról, árképzési módszerünkről, egyéb költségekről és fontos tudnivalókról.

A tervezés nem az, amit látunk vagy érzünk. A tervezés az, ahogyan működik.

Steve Jobs

projektek

addesign.

Weblap
referenciák

Ügyfeleink vállalkozásunk leghatékonyabb reklámja.