Impresszum

1. A SZOLGÁLTATÓ ELÉRHETŐSÉGE

Az AD Design Solutions Kft. ügyfeleivel és érdeklődőivel elsősorban telefonon és e-mailen keresztül tartja a kapcsolatot.
A beérkezett e-mail üzenetekre legkésőbb a következő munkanapon válaszolunk.
Telefonszám: +36 (30) 334-7820
E-mail cím: addesign.hu@gmail.com

2. A SZOLGÁLTATÓ ADATAI

Cégnév: AD Design Solutions Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített cégnév: AD Design Solutions Kft.
Székhely: 4150 Püspökladány, Bocskai utca 15. D. ép. I. lph. 3 em. 11 a.
Nyilvántartásba bejegyezte: Debreceni Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: Cg.09-09-019566
Adószám: 22918077-2-09
Közösségi adószám: HU22918077

3. WEBOLDAL TÁRHELYSZOLGÁLTATÓJÁNAK ADATAI

Neve: DiMa.hu Kft.
Székhelye: 4026 Debrecen, Honvéd u. 1/A 1/1.
Telefonszáma: 06 (52) 322-121
E-mail címe: info@dima.hu

Az addesign.hu weboldalon (a továbbiakban “Weboldal”) található tartalom az AD Design Solutions Kft. kizárólagos szellemi tulajdona. Az AD Design Solutions Kft. fenntart minden, a Weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, terjesztésével kapcsolatos jogot. Az AD Design Solutions Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Weboldal egészének vagy részeinek feldolgozása, értékesítése, terjesztése, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele, kereskedelmi forgalomba hozatala.

A Weboldal oldalai, tartalmi elemei (írások, bejegyzések, szövegek, képek, fotók, grafikák, videók, stb.) szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kivágni, a kivágott részt a nyilvánosság számára bármely módon közzétenni. A Weboldal vagy részeinek jogosulatlan felhasználása polgári jogi és büntetőjogi következményeket von maga után.

Az AD Design Solutions Kft. pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért nem vállal felelősséget. Az AD Design Solutions Kft. fenntartja a jogot a Weboldal bármely részének megváltoztatására.