webshop készítés

webáruház készítés

SEO-BARÁT, RESZPONZÍV, SIKERES

Személyre szabott webshopok

Ha azt akarod, hogy vásároljanak nálad, először azt kell elérned, hogy beléd szeressenek.
Az AD Design ezen fog dolgozni.

egyedi webáruházak

Webáruház készítés és online marketing

Miért jó a webáruház?

A webáruházakon keresztüli eladások növekedése és népszerűsége megállíthatatlan. Minden fizikai üzlet kénytelen volt vagy lesz megnyitni saját online kereskedését, és alkalmazkodni az egyre globálisabb piac követelményeihez. Teljesen mindegy, hogy kis- vagy nagyvállalkozásról van szó, nyilvánvaló, hogy egy webáruház nagyban megkönnyíti az eladásokat, és jelentősen csökkenti a fenntartási költségeket.

Ajánlatunk

Egyszerű Admin panel

 

Te vagy alkalmazottaid könnyen fogtok boldogulni az adminisztrációs felülettel. A webáruházon keresztül egyszerű módon kezelheted a termékoldalakat, beállíthatod a szállítási költségeket, megtekintheted a statisztikákat és ellenőrizhetsz minden szükséges online folyamatot. Webáruházaink minden szükséges funkciót tartalmaznak.

Szupermodern online termékkatalógus

 

Ügyelünk arra, hogy az online termékkatalógusod csúcsminőségű legyen, éles képekkel, letisztult tervezéssel. Tanácsot adunk arra vonatkozóan, hogyan kellene felépíteni a termékoldalaidat, hogy azok egyedi módon vonzzák ügyfeleidet, magas legyen a konverzió, és jó eredményeket érjenek el a Google-ben és egyéb keresőkben.

Terméktámogatás reklámmal

 

Nagy teljesítmény, ha addig eljutottál, hogy boltot nyitsz. Kár lenne, ha a reklám miatt nehezen tudnád eladni a termékeidet. Mi abban tudunk hozzájárulni sikereidhez, hogy professzionális grafikával posztereket, bannereket, Facebook képeket és nyomtatott katalógusokat készítünk neked. Mindent megteszünk, hogy a reklámra és marketingre ne költségként tekints, hanem befektetésként.

Tanácsadás a kezdetektől

 

Legtöbb ügyfelünk vérbeli kereskedő, de nem várjuk el tőlük, hogy ismerjék az online világ működését. A optimális folyamat megtervezése, a megfelelő szöveg a megfelelő helyen…, mindez a munkánkhoz tartozik. Tapasztalatainkkal segítünk abban, hogy üzleti és marketing igényeidet költséghatékony módon valósítsd meg. Mindig megbeszéljük, mi a következő lépés, és tanácsokkal látunk el!

mobil

Reszponzív webáruház készítés

Mobilbarát tervezés

A legtöbb webáruház használhatatlan mobilkészülékeken, ami nagyszámú potenciális ügyfélvesztést okoz. Cégünk mobilbarát webáruházakat készít, vagyis ügyfeleid ugyanúgy vásárolhatnak mobilon, mint számítógépen keresztül.

  • mobil

  • PC

Eladások alakulása milliárd dollárban mobil eszközön és asztali számítógépen.

platform

Woocommerce webshop?

Miért pont ezt a rendszert használjuk?

A Woocommerce a híres WordPress bővítménye. Több, mint 20 millió letöltéssel a WooCommerce a világpiac legnépszerűbb webáruház rendszere. Az összes webshop közel 41%-át ezzel a platformmal készítették. Ez nem csoda, hiszen olyan tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik, amelyek az online vállalkozó kedvencévé tették.

  • Woocommerce 41

  • Magento 5

  • Shopify 5

  • Egyebek 49

Legnépszerűbb webáruház rendszerek piaci részesedése.

A Woocommerce előnyei

Könnyű kezelhetőség

Ez mind a kereskedő mind a vásárló szempontjából igaz. Valamennyi kezelési és vásárlási folyamat olyan logikus és könnyű, hogy kellemes egy ilyen online boltban vásárolni, és természetesen birtokolni. Termékeket feltenni olyan egyszerű, mint blogot írni, vagy szövegszerkesztővel dolgozni. A vele való napi munkához egyáltalán nincs szükség informatikai ismeretekre.

SEO-barát kialakítás

A WordPress-szel való integráció lehetővé teszi, hogy a Woocommerce webshop kiváló SEO-barát struktúrával rendelkezzen, és minden esélyt megadjon a weboldalkészítőnek vagy a kereskedőnek, hogy megfelelően pozicionálja a termékeket a keresőkben. Ez életbevágóan fontos, ha ismertetni szeretnénk magunkat. Főleg ezért készítjük webáruházainkat ezzel a rendszerrel.

Multifunkciós

A Woocommerce webáruház egyik markáns előnye a multifunkciós jellege. Rengeteg bővítménnyel rendelkezik, amelyek segítségével szállásfoglalóvá varázsolhatjuk egy szálloda vagy panzió esetén, vagy online pizzériává, előfizetéses újsággá, stb. A szóban forgó webáruház rendszer minden szállítással, fizetési móddal, kedvezményekkel kapcsolatos igényt ki tud elégíteni.

Fizetési módok

A népszerűségnek vannak előnyei. A Woocommerce webáruházak integrálhatóak sok Magyarországon működő bank fizetőkapuival és szinte minden nemzetközileg ismert fizetési szolgáltatással, mint pl. a PayPal, az Amazon Payment, a Skrill, stb. Természetesen az utánvét és az előre utalás sem maradhat ki. Ügyfeleidnek a fizetési mód kiválasztása nem fog gondot okozni a vásárlás során.

Tíz évvel ezelőtt volt a legjobb idő a faültetésre, a második legjobb idő most van.

kínai mondás

Webáruház Árak

Az AD Design kizárólag konkrét igények alapján tud árajánlatot készíteni webshopokra. Ehhez az szükséges, hogy a projekt ne a kezdeti elképzések fázisában legyen, hanem átgondolt, felkészült állapotban legyen minden igény, valamint rendelkezésedre álljon az induló termékek leírása és képanyaga. Ha elakadtál és segítségre van szükséged, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot.

AJÁNLATKÉRÉS

cikkek

Hasznos információk

Olvasd el a webáruházakkal kapcsolatos cikkeinket.