Csomagolástervezés biztos kézben

vonzó és letisztult

Csomagolás Tervezés

A KREATÍV DESIGNTÓL A VÁSÁRLÓIG

Megírom igényeimet

Termékcsomagolás és címke tervezés

A jó csomagolás
előnyei

A csomagolástervezés és címke tervezés soha nem volt olyan fontos, mint manapság.
A boltok polcain egy jól megtervezett, kreatív csomagolás létfontosságú lehet, amikor egy vásárló az egyik termék vagy termékcsalád mellett dönt a másikkal szemben. Több tanulmány bizonyítja, hogy ez a döntés főleg érzelmi jellegű. Ennek megoldása a mi feladatunk. Természetesen nem elég a szép, vonzó grafikai tervezés, ha nincs a termékek mögött egy elfogadható minőség.
Az innovatív márkák nagyon figyelemre méltó, kidolgozott és letisztult grafikai megjelenéssel szerepelnek a polcokon és a webáruházakban egyaránt. Ilyenkor a csomagolás közvetlenül mutatja és érzékelteti a vásárlókkal a márka minőségi szintjét.

Az első benyomás
számít

A profi csomagolás képes rajongói közösséget alakítani és kommunikálni velük. Ez az első lépés a márkaépítés útján.
A termékcsomagolás azonban nemcsak kommunikációs és marketing-, hanem egy logisztikai eszköz is, és mint ilyen, ki kell állnia a szállítási körülményeket, információval kell szolgálni a termék összetevőiről, meg kell felelnie a címkézéssel kapcsolatos jogszabályi követelményeknek, és tartalmaznia kell a használati utasítást, a tárolásra és kezelésre vonatkozó javaslatokat is.

Az általunk megtervezett csomagolások határozottan megkülönböztetik ügyfeleink termékeit, és figyelemfelkeltő tulajdonságokkal bírnak.

Amire partnereink számíthatnak:

  • Letisztult, modern csomagolás tervezés
  • Látványtervek készítése
  • Jól strukturált információ
  • Jogdíjjal rendelkező képanyag

Az innováció az, ami megkülönbözteti a vezetőt a követőtől.

Steve Jobs

Flakon Címketervezés

Flakon címkék

Doboz Tervezés

Termékcsalád

Kávé csomagolástervezés

Kávé brand csomagolás

Boros címke

Boros palack címke

Csomagolástervezés ára

A csomagolástervezés ára egyedi, vagyis a termék fizikai méretétől, a grafikai igények és a szöveges struktúra bonyolultságától, a termékcsalád jellegétől, valamint a piaci verseny szintjétől függ.
A termék csomagolását érdemes egy prototípussal kezdeni, termékcsalád esetén pedig egy prototípussal és 2 variációval (ami lehet szín-, ízvariáció vagy kiszerelés). Ez utóbbi esetnek az ára 200.000 Ft + Áfától kezdődik. Az elsődleges látványtervek elfogadása után következik a végleges csomagolás megtervezése.
Azt javasoljuk, hogy írd meg pontos igényeidet, és személyre szabott árajánlatot küldünk.

AJÁNLATKÉRÉS