weboldal készítés árak

MENNYIBE KERÜL EGY PROFI WEBOLDAL?

Honlapkészítési árainkról

Fontos tudnivalók

Magyarországon és általában Európában egy jól kivitelezett egyedi weboldal ára 140.000 és 1 millió Ft között ingadozik. Természetesen előfordulnak az ennél drágább projektek.

Az AD Design nem web csomagokat árul, hanem igényeid alapján személyre szabott árajánlatot készít számodra. Ehhez az szükséges, hogy jelentkezésedkor tisztában legyél a honlapod tartalmával és az elvégzendő feladatokkal. Ha még nincs konkrét elképzelésed a projektről, nem írtál még tartalmat, vagy még nem tudod, hogyan kell az üzleti folyamataidat megtervezni, akkor sajnos nem tudunk árajánlattal szolgálni. Kérlek, olvasd el a “Weboldal tartalom vagy árajánlat legyen előbb?” című posztunkat.

Amikor árajánlatkérést kapunk, megpróbáljuk pontosan megbecsülni a projekt nagyságát és bonyolultságát. Mindenképpen személyre szabott árajánlatot készítünk.
A honlapon elhelyezendő képekért és tartalmakért az ügyfél felel. Igény esetén vállaljuk professzionális, licenccel rendelkező képek beszerzését.
Az általunk készített honlapokra garanciát biztosítunk, ami azt jelenti, hogy ez idő alatt bekövetkezett, ügyfélnek fel nem róható hibákat díjmentesen javítjuk.
Amennyiben egyedi arculatra vagy reklámanyagra is szükséged lenne, ne felejtsd el megtekinteni az arculattervezési szolgáltatásunkat és az arculati elemek árait.

Mit veszünk figyelembe az árképzésnél?

Nem mindegy, hogy egy kisvállalkozónak készítünk egy szolgáltatásokat bemutató weblapot, vagy egy nemzetközi társaságnak hozunk létre egy többnyelvű webáruházat. Az árakat befolyásoló tényezők az alábbiak:

  • A weboldal nagysága: Az oldalak, használandó képek és nyelvek száma, illetve a szöveges tartalom terjedelme határozza meg.
  • Grafikai tervezés: Amikor képeket kell retusálni vagy manipulálni, illetve sok képet kell átméretezni.
  • Weboldal bonyolultsága: Amikor a honlap nemcsak statikus szöveges tartalmakat és képeket mutat, hanem okos rendszereket tartalmaz, mint pl. fizetési, időpontfoglaló, eseménykezelő rendszerek, stb.
  • Verseny: Mennyire gyorsan kell futnunk azért, hogy nyerjünk? Attól függ, kikkel versenyzünk. Az adott szektorban uralkodó versenyt is figyelembe vesszük.
  • Minőségi szint: Fontos, hogy milyen elvárásaid vannak a minőséggel kapcsolatban. Egy nemzetközi díjnyertes weblap minőségét elérni jóval nehezebb és drágább, mint egy ingyenes sablon kitöltése. Neked kell eldöntened, hogy milyen honlappal tudsz bekerülni és megmaradni a szektorodban. Ehhez szükséges, hogy tanulmányozd versenytársaid weboldalait.

További modulok és szolgáltatások

Eseménykezelő rendszer 80.000 Ft + Áfa
Fizetős letöltés-kezelő rendszer 75.000 Ft + Áfa
Hírlevélküldő rendszer 30.000 Ft + Áfa-tól
+ nyelv beállítása 20.000 Ft + Áfa
+ nyelv tartalomfeltöltése tartalomtól függ
Team oldal 25.000 Ft + Áfa
Kulcsszó beállítás (alap keresőoptimalizálás) 4.000 Ft + Áfa / oldaltól
Karbantartás 10.000 Ft + Áfa / hótól
Marketing tanácsadás díja 15.000 Ft + Áfa / óra
Logótervezés 80.000 Ft + Áfa
Minden további logóterv 40.000 Ft + Áfa / terv
honlapkészítés árak és költségei

Tanácsaink, hogy megkönnyítsük választásodat:


  • Nézd meg a weblapkészítő cég weboldalát és referenciamunkáit, mivel te is hasonló minőséget fogsz kapni.
  • A nagyon alacsony ár azt jelentheti, hogy rossz minőségű, sőt sok esetben kidolgozatlan weboldalt kaphatsz.
  • Ügyelj arra, hogy tetszetős, modern és minimalista stílust válassz, és kerüld el az összezsúfolt honlapokat készítő cégeket.


Ne siess a döntés meghozatalában. Bízd igazi szakemberekre projektedet, hogy ne érezd céged honlapját kockázati tényezőnek.