reklámanyag készítés

Nyomtatott és online reklámanyag

Termékeid / szolgáltatásaid nyomtatott formában való ismertetésére sok eszköz áll rendelkezésedre: plakát, katalógus, szórólap, brosúra, hirdetés.
A vállalkozások általában katalógus segítségével ismertetik termékpalettájukat, új termékeiket pedig szórólappal reklámozzák. Az ilyen reklámanyagokban található információt hírlevélen keresztül is eljuttathatjuk potenciális ügyfeleinkhez. Egy katalógus előlapja, a belső oldalak letisztultsága, vagy a kiválasztott színek és betűk sokat elárulnak a vállalkozás ízléséről és befektetési képességeiről. Ha a reklámanyag silány minőségű, az embernek az a benyomása, hogy a cég nem elég kitartó, kevés anyagi erőforrással rendelkezik, és nem ügyel a minőségre.

Marketinganyag készítés

Viszont ha kifogástalan tervezést kapunk és áraink is elérhetőek, akkor nyert ügyünk van. Akár plakátról, szórólapról, vagy újságban lévő hirdetésről van szó, figyelemfelkeltő és ízléses látvány szükséges.
Az utóbbi 5 évben sok vállalkozás alulmaradt a versenyben. Hirtelen professzionális arculattal és kiváló reklámmal rendelkező cégek ellen kellett felvenniük a kesztyűt. Az AD Design pontosan tudja, hogyan lehetne ezt a hiányosságot pótolni. Bízd ránk nyomtatott és online reklámanyagod tervezését, és garantáljuk, hogy nem fogod megbánni.

Reklámügynökség Debrecen
Dr. Lenkei csomagolás
weboldal egyedi fejlesztés
Kreatív Stúdió Debrecen