Weboldal
Készítés

KONVERZIÓ, NÖVEKEDÉS, PIACVEZETÉS

Megírom igényeimet

honlap keszites

Weboldal készítés UI/UX, grafikai tervezés

Branding

01

Márkaépítő Weboldal

Egy profi weblap, egyedi funkciókkal és egyedi grafikával olyan személyes élményt képes nyújtani, amely igazi kapcsolatot teremt márkád és célközönséged között. Ezáltal céges weblapod megkülönböztető és értékes üzenetet fog közvetíteni, amely képes elcsábítani és vonzani ügyfeleidet.
A mai Internetes piacra a telítettség az, ami nagyon jellemző, ezért kizárólag egy márkaépítő weboldal és egy átgondolt online marketing stratégia képes tartósan eredményt produkálni.
Képzeld el, hogy divatmárkában pompázol, míg a többiek egy átlagos munkaruhában.

A márkaépítésről
Wordpress weboldal és márkaépítés

02

Profit orientált

Céges weboldal készítés vállalkozói szemlélettel

Elsősorban vállalkozóknak tartjuk magunkat, és csak másodsorban programozónak vagy grafikusnak. Üzleti weboldal projektjeinkhez eredmény és profit orientált szemlélettel közelítünk. Technikai és grafikai tudásunk ellenére mégis a logikát, a több évtizedes nemzetközileg kipróbált tudást, és az állandó tesztelést tartjuk a siker kulcsának a mai Internetes piacon.

Tapasztalatunkat megosztjuk veled, javaslatokat teszünk, segítünk az online marketing döntések meghozatalában, hogy a weblap készítési projekt gyorsan, gördülékenyen és sikeresen menjen végbe.

03

Egyedi weboldal

WordPress motorral

Wordpress weblap

Az általunk készített profi WordPress weblapodat könnyen szerkesztheted és bővítheted az admin felületen keresztül. Az új honlapod mindenképpen egyedi megjelenésű, hibamentes, számtalan rendszerrel kompatíbilis és keresőoptimalizálható lesz. A weboldal karbantartás szolgáltatásunk pedig biztosítja, hogy hosszú ideig dolgozzon cégednek.

Olvass bővebben az egyedi weboldal és a sablon fogalmáról, hogy a legmegfelelőbb döntést hozd céged szempontjából.

Google

04

Mobile First
tervezés

A mobilos készülékekről származó forgalom olyan meghatározó tendencia lett az utóbbi években, hogy 2021 márciusától a Google csak a mobilos verziót veszi figyelembe a weboldalak feltérképezésekor és rangsorolásakor. Habár eddig a Mobil First tervezési módszertanra a reszponzív weboldalnak egyik alternatívájaként néztünk, a Google bejelentése után biztosan a legfontosabb tendenciává fog válni a jövőben.

Cégünk, szokásához híven, továbbra is mindig az élen fog járni. A mobilos tervezés optimalizálására helyezzük a hangsúlyt.

Sebesség, új formátumú képek, kevesebb felugró ablak, megfelelő üres tér az elemek között. Ez a Mobil First.

Mobilbarát weboldal készítés Debrecen
Google SEO Keresőoptimalizálás

Webshop

05

Integrálás

Woocommerce webáruház

WordPress weblapjainkba természetesen integrálható a világ leggyakrabban használt webáruház rendszere, a Woocommerce. Moduláris bővíthetősége garantálja minden létező igény kielégítését, és bármilyen üzlettípus kialakítását. Webshopjaink nem csak könnyen kezelhetőek, de gyorsak, és működésük biztonságos. Minden esetben egyedi weboldal születik ügyfeleink üzleti igényei alapján.

Képzeld el, hogy egy végtelen elemekből álló legókészlettel rendelkezel.

A webáruházainkról
e-commerce integráció

06

Keresőoptimalizálás

Az talál, aki keres!

Weboldalaink, még keresőoptimalizálás nélkül is képesek a Google első helyeit elérni, és ennek minden ügyfelünk tanúja. Ennyire jó adottságokkal indulnak. Ha elkészítésük után beiktatunk egy SEO projektet, akkor csodákra lesz képes a céged. A keresőoptimalizálás hosszú távú cél, de kétség kívül a leghatékonyabb ügyfélszerző taktika, hiszen azt az érdeklődőt vonzod tisztán, aki kifejezetten keresi, amit kínálsz.

Nem kulcsszavakat írunk a szöveghez érzésből vagy ösztönből, hanem több éves tapasztalatra támaszkodunk, és jól bevált nemzetközi módszertannal dolgozunk.

Ha érdekel, van egy szórakoztató írásunk a keresőoptimalizálásról: Mi a SEO, és miért van szükségem rá?

07

Marketing

online és offline

A weboldal nem sokat fog termelni, ha az alap marketing eszközöket nem építjük be stratégiánkba. Manapság az Interneten kevés az igazi kereskedői szemlélet, és minden weboldal nélkülözi a kereslet és a kínálat összekapcsolását valamint az egyértelmű egyedi üzeneteket. A marketing nem csak Google és Facebook hirdetések beállításáról szól. Az értékajánlat grafikai bemutatása, a weboldalnak a vásárlói útvonal köré építése, a különböző funnelek létrehozása, mind olyan feladat, amit mi szívesen „erőltetünk” ügyfeleinknek.

Olvass bővebben cégünk két leggyakrabban használt stratégiájáról: Márkaépítés és Marketing.

Weboldalaink jellemzői

amire garanciát vállalunk

Keresőbarát Kialakítás

Kiváló Animációk

Egyedi Grafika

Könnyű Kezelhetőség

Többszörös Biztonság

GDPR Kompatíbilis

Logikus Felépítés

Határidő Betartása

Igények Kielégítése

Letisztult arculat

Marketing Tanácsadás

360°-os Szolgáltatás

A tervezés nem az, amit látunk vagy érzünk. A tervezés az, ahogyan működik.

Steve Jobs

Speciális megoldások

Mert minden cégtípus más stratégiát kíván. Fedezd fel, hogyan csináljuk!

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül egy weboldal?

Büszkék vagyunk, hogy az egyik legjobb ár-érték arányt kínáljuk a magyar piacon. Az AD Design weboldal több mint egy weboldal. Egyedi igények, valamint a legmagasabb technikai, kereskedelmi és grafikai követelmények szerint készülnek, így nincsenek csomagok vagy előre meghatározott árak. Lehet, hogy már átgondoltad és összeírtad saját konkrét igényeidet az új weboldaladat illetően, de az is lehet hogy nem volt még időd. Mindenképpen arra kérünk, hogy ajánlatkérés előtt olvass bővebben weboldal készítési árainkról, hogy tisztában legyél azzal mi alapján határozzuk meg árainkat és első körben milyen információkra van szükségünk az ajánlat elkészítéséhez.

Keresőoptimalizálással is foglalkoztok?

Igen, hiszen ez a legtöbb esetben elengedhetetlen egy sikeres online működéshez. SEO-val és fizetett hirdetésekkel (Google Ads, Youtube, Facebook és Instagram) is foglalkozunk, de csak olyan ügyfelek esetén, akiknek mi készítettük el a weboldalukat. Fontos, hogy a Google keresőben való szereplés javítása és optimalizálása nem része a webáruház készítési projektnek, hanem később, egy másik, független fázis keretében történik meg.

Végeztek weboldal karbantartást?

Igen, de csak akkor, ha mi készítettük a szóban forgó weboldalt. Ügyfeleink kérésére, szerződés keretében nem csak az időszakos karbantartási munkálatokat végezzük el, hanem tartalom létrehozását / feltöltését is vállaljuk kedvező áron, amennyiben ügyfelünk csak a saját üzleti teendőivel szeretne foglalkozni.

Mennyi idő alatt készül el egy weboldal?

Ez függ attól, hogy milyen terjedelmű és bonyolultságú oldalról van szó. Mindezek ismerete nélkül nem lehet megbecsülni. Projekttől függően 2 héttől akár 2 hónapig is eltarthat a weboldal elkészítése. Természetesen elhúzódhat, ha szerződéskötéskor még nem áll rendelkezésedre a honlap készítés során felhasználandó végleges tartalom vagy a megfelelő képanyag. Ingyenes árajánlatunk mindig tartalmaz egy az oldal elkészítésére vonatkozó becsült kivitelezési időt.

Domain és tárhely szolgáltatással is foglalkoztok?

Nem, és nem is tartjuk jó ötletnek, hogy a domain és tárhely szolgáltatód, valamint a weboldaladat elkészítő cég egy és ugyanaz legyen. Ettől függetlenül tudunk neked segíteni a domain név és a tárhely elintézésében. Javasolni tudunk kiváló, megbízható szolgáltatót és pontosan elmondjuk, mit kell tenned, hogy gyorsan és egyszerűen letudd ezt a részt. Nem kell tehát keresgélned, és nem lesz időveszteséged sem.

projektek

Weblap referenciák

Ügyfeleink vállalkozásunk leghatékonyabb reklámja.

Tetszenek a munkáink és a stílusunk? Ebben az esetben imádni fogod az új weboldaladat!

+
Dr. Lenkei - weboldal készítés, egyedi design
+
Insular-Tech Ipari Weboldal
+
Borostyán Medical Center
+

AD Design

Árajánlatkérés
Ha a céged megérett a nagy lépésre, és a márkaépítés valamint a piacvezetővé válás útját választja, lépj kapcsolatba velünk.
Érdeklődöm