Weboldal Készítés

MODERN, LETISZTULT, RESZPONZÍV

Megírom igényeimet

honlapkeszites

Weboldal készítés UI/UX, grafikai tervezés

Brand

01

Márkaépítő Weboldal

Egy márkát építő, profi weboldal, egyedi funkciókkal és egyedi grafikával olyan személyes élményt képes nyújtani, amely igazi kapcsolatot teremt márkád és célközönséged között. Ezáltal céges weblapod megkülönböztető és értékes üzenetet fog közvetíteni, amely képes elcsábítani és vonzani ügyfeleidet.
A mai Internetes piacra a telítettség jellemző. Kizárólag egy márkaépítő weboldal és egy átgondolt marketing stratégia képes tartósan eredményt produkálni.
Képzeld el, hogy divatmárkában pompázol, míg a többiek munkaruhában.

Honlapkészítés Debrecen és Márkaépítés - AD Design

02

Profit orientált

Céges weboldal készítés vállalkozói szemlélettel


Elsősorban vállalkozóknak tartjuk magunkat, és csak másodsorban programozónak vagy grafikusnak. Üzleti weboldal projektjeinkhez eredmény és profit orientált szemlélettel közelítünk. Tapasztalatunkat megosztjuk veled, javaslatokat teszünk, segítünk az online marketing döntések meghozatalában, hogy a weblap készítési projekt gyorsan, gördülékenyen és sikeresen menjen végbe.

03

WordPress alapú

Kompatibilitás mindenek előtt


Az új weboldalad profi megjelenése önmagában nem elég, ugyanolyan fontos tényezők a jó működés és a keresőoptimalizálás (SEO) is. Ügyelünk a gyorsaságra és a biztonságra, tartósságát pedig weboldal karbantartás szolgáltatásunkkal biztosítjuk. Az általunk készített profi WordPress honlapok könnyen szerkeszthetőek és bővíthetőek az admin felületen keresztül, számtalan rendszerrel kompatibilisek.

Mobil

04

Reszponzív Weboldal

Reszponzív, azaz mobilra és tabletre optimalizált honlapodat ügyfeleid bármikor, bárhonnan megtekinthetik. Weblapod tehát nemcsak asztali számítógépen fog jól mutatni, hanem minden kijelzőhöz tökéletesen fog alkalmazkodni.

Ma már egy alapvető követelmény a mobilbarát weboldal, ami nagyban javítja a felhasználói élményt, az online jelenlétet és a Google helyezésekre is pozitív hatása van.

Képzeld el, hogy bármilyen ruhában jól mutatsz mérettől függetlenül.

Mobilbarát weboldal készítés Debrecen
Google SEO Keresőoptimalizálás

Webshop

05

Integrálás

Woocommerce webáruház

WordPress weblapjainkba természetesen integrálható a világ leggyakrabban használt webáruház rendszere, a Woocommerce. Moduláris bővíthetősége garantálja minden létező igény kielégítését, és bármilyen üzlettípus kialakítását. Webshopjaink könnyen kezelhetőek, gyorsak, működésük biztonságos. Minden esetben egyedi weboldal születik ügyfeleink üzleti igényei alapján.

Képzeld el, hogy egy végtelen elemekből álló legókészlettel rendelkezel.

Bővebben...
e-commerce integráció

Weboldalaink jellemzői

amire garanciát vállalunk

Keresőbarát Kialakítás

Kiváló Animációk

Egyedi Grafika

Könnyű Kezelhetőség

Többszörös Biztonság

GDPR Kompatíbilis

Logikus Felépítés

Határidő Betartása

Igények Kielégítése

Letisztult arculat

Marketing Tanácsadás

360°-os Szolgáltatás

A tervezés nem az, amit látunk vagy érzünk. A tervezés az, ahogyan működik.

Steve Jobs

Megoldásaink

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül egy weboldal?

Büszkék vagyunk arra, hogy az egyik legjobb ár-érték arányt kínáljuk a magyar piacon. Weboldalaink egyedi igények, valamint a legmagasabb technikai, kereskedelmi és grafikai követelmények szerint készülnek, így nincsenek csomagok vagy előre meghatározott árak. Kérlek, olvass bővebben weboldal készítési árainkról.

Keresőoptimalizálással is foglalkoztok?

Igen. SEO-val és fizetett hirdetésekkel (Google Adwords, Remarketing, Facebook és Instagram) is foglalkozunk, de csak olyan ügyfelek esetén, akiknek mi készítettük el a weboldalukat.

Végeztek weboldal karbantartást?

Igen. Ügyfeleink kérésére, szerződés keretében elvégezzük az időszakos karbantartási munkálatokat, de tartalom létrehozását / feltöltését is vállaljuk, amennyiben ügyfelünk csak a saját üzleti teendőivel szeretne foglalkozni.

Mennyi idő alatt készül el egy weboldal?

Projekttől függően 2 héttől akár 2 hónapig is eltarthat egy weboldal elkészítése. Természetesen elhúzódhat, ha szerződéskötéskor még nem áll rendelkezésedre a végleges tartalom vagy a képanyag. Árajánlatunk mindig tartalmaz egy becsült kivitelezési időt.

Ha a céged megérett a nagy lépésre, és a márkaépítés valamint a piacvezetővé válás útját választja, lépj kapcsolatba velünk.

projektek

Weblap referenciák

Ügyfeleink vállalkozásunk leghatékonyabb reklámja.

Ha tetszenek a munkáink és stílusunk, akkor imádni fogod az új weboldaladat!

Borostyán Medical Center
Insular-Tech Ipari Weboldal
Pagát Gold weboldal
Dr. Lenkei - weboldal készítés, egyedi design