Weboldal Készítés

KONVERZIÓ, NÖVEKEDÉS, PIACVEZETÉS

Megírom igényeimet

honlap keszites

Weboldal készítés UI/UX, grafikai tervezés

Brand

01

Márkaépítő Weboldal

Egy profi weblap, egyedi funkciókkal és egyedi grafikával olyan személyes élményt képes nyújtani, amely igazi kapcsolatot teremt márkád és célközönséged között. Ezáltal céges weblapod megkülönböztető és értékes üzenetet fog közvetíteni, amely képes elcsábítani és vonzani ügyfeleidet.
A mai Internetes piacra a telítettség az, ami nagyon jellemző, ezért kizárólag egy márkaépítő weboldal és egy átgondolt online marketing stratégia képes tartósan eredményt produkálni.
Képzeld el, hogy divatmárkában pompázol, míg a többiek egy átlagos munkaruhában.

Wordpress weboldal és márkaépítés

02

Profit orientált

Céges weboldal készítés vállalkozói szemlélettel

Elsősorban vállalkozóknak tartjuk magunkat, és csak másodsorban programozónak vagy grafikusnak. Üzleti weboldal projektjeinkhez eredmény és profit orientált szemlélettel közelítünk. Tapasztalatunkat megosztjuk veled, javaslatokat teszünk, segítünk az online marketing döntések meghozatalában, hogy a weblap készítési projekt gyorsan, gördülékenyen és sikeresen menjen végbe.

Olvass bővebben cégünk két leggyakrabban használt stratégiájáról: Márkaépítés és Marketing.

03

Kompatíbilis

WordPress weboldal

Wordpress weblap

Az általunk készített profi WordPress weblapodat könnyen szerkesztheted és bővítheted az admin felületen keresztül. Az új honlapod mindenképpen egyedi megjelenésű, hibamentes, számtalan rendszerrel kompatíbilis és keresőoptimalizálható lesz. A weboldal karbantartás szolgáltatásunk pedig biztosítja, hogy hosszú ideig dolgozzon cégednek.

Olvass bővebben az egyedi weboldal és a sablon fogalmáról, hogy a legmegfelelőbb döntést hozd céged szempontjából.

Mobil

04

Reszponzív weboldal

Reszponzív, azaz mobilra és tabletre optimalizált honlapodat ügyfeleid bármikor, bárhonnan megtekinthetik. Weblapod tehát nemcsak asztali számítógépen fog jól mutatni, hanem minden kijelzőhöz tökéletesen fog alkalmazkodni.

Ma már egy alapvető követelmény a mobilbarát honlap, ami nagyban javítja a felhasználói élményt, az online jelenlétet és a Google helyezésekre is pozitív hatása van.

Képzeld el, hogy bármilyen ruhában jól mutatsz mérettől függetlenül.

Mobilbarát weboldal készítés Debrecen
Google SEO Keresőoptimalizálás

Webshop

05

Integrálás

Woocommerce webáruház

WordPress weblapjainkba természetesen integrálható a világ leggyakrabban használt webáruház rendszere, a Woocommerce. Moduláris bővíthetősége garantálja minden létező igény kielégítését, és bármilyen üzlettípus kialakítását. Webshopjaink nem csak könnyen kezelhetőek, de gyorsak, és működésük biztonságos. Minden esetben egyedi weboldal születik ügyfeleink üzleti igényei alapján.

Képzeld el, hogy egy végtelen elemekből álló legókészlettel rendelkezel.

Bővebben...
e-commerce integráció

Weboldalaink jellemzői

amire garanciát vállalunk

Keresőbarát Kialakítás

Kiváló Animációk

Egyedi Grafika

Könnyű Kezelhetőség

Többszörös Biztonság

GDPR Kompatíbilis

Logikus Felépítés

Határidő Betartása

Igények Kielégítése

Letisztult arculat

Marketing Tanácsadás

360°-os Szolgáltatás

A tervezés nem az, amit látunk vagy érzünk. A tervezés az, ahogyan működik.

Steve Jobs

Speciális megoldások

Mert minden cégtípus más stratégiát kíván. Fedezd fel, hogyan csináljuk!

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül egy weboldal?

Büszkék vagyunk, hogy az egyik legjobb ár-érték arányt kínáljuk a magyar piacon. Az AD Design weboldal több mint egy weboldal. Egyedi igények, valamint a legmagasabb technikai, kereskedelmi és grafikai követelmények szerint készülnek, így nincsenek csomagok vagy előre meghatározott árak. Lehet, hogy már átgondoltad és összeírtad saját konkrét igényeidet az új weboldaladat illetően, de az is lehet hogy nem volt még időd. Mindenképpen arra kérünk, hogy ajánlatkérés előtt olvass bővebben weboldal készítési árainkról, hogy tisztában legyél azzal mi alapján határozzuk meg árainkat és első körben milyen információkra van szükségünk az ajánlat elkészítéséhez.

Keresőoptimalizálással is foglalkoztok?

Igen, hiszen ez a legtöbb esetben elengedhetetlen egy sikeres online működéshez. SEO-val és fizetett hirdetésekkel (Google Adwords, Youtube, Facebook és Instagram) is foglalkozunk, de csak olyan ügyfelek esetén, akiknek mi készítettük el a weboldalukat. Fontos, hogy a Google keresőben való szereplés javítása és optimalizálása nem része a weblap készítési projektnek, hanem később, egy másik, független fázis keretében történik meg.

Végeztek weboldal karbantartást?

Igen, de csak akkor, ha mi készítettük a szóban forgó weboldalt. Ügyfeleink kérésére, szerződés keretében nem csak az időszakos karbantartási munkálatokat végezzük el, hanem tartalom létrehozását / feltöltését is vállaljuk kedvező áron, amennyiben ügyfelünk csak a saját üzleti teendőivel szeretne foglalkozni.

Mennyi idő alatt készül el egy weboldal?

Ez függ attól, hogy milyen terjedelmű és bonyolultságú oldalról van szó. Mindezek ismerete nélkül nem lehet megbecsülni. Projekttől függően 2 héttől akár 2 hónapig is eltarthat a weboldal elkészítése. Természetesen elhúzódhat, ha szerződéskötéskor még nem áll rendelkezésedre a honlap készítés során felhasználandó végleges tartalom vagy a megfelelő képanyag. Ingyenes árajánlatunk mindig tartalmaz egy az oldal elkészítésére vonatkozó becsült kivitelezési időt.

Domain és tárhely szolgáltatással is foglalkoztok?

Nem, és nem is tartjuk jó ötletnek, hogy a domain és tárhely szolgáltatód, valamint a weboldaladat elkészítő cég egy és ugyanaz legyen. Ettől függetlenül tudunk neked segíteni a domain név és a tárhely elintézésében. Javasolni tudunk kiváló, megbízható szolgáltatót és pontosan elmondjuk, mit kell tenned, hogy gyorsan és egyszerűen letudd ezt a részt. Nem kell tehát keresgélned, és nem lesz időveszteséged sem.

projektek

Weblap referenciák

Ügyfeleink vállalkozásunk leghatékonyabb reklámja.

Tetszenek a munkáink és a stílusunk? Ebben az esetben imádni fogod az új weboldaladat!

Dr. Lenkei - weboldal készítés, egyedi design
Insular-Tech Ipari Weboldal
Borostyán Medical Center

AD Design

Árajánlatkérés
Ha a céged megérett a nagy lépésre, és a márkaépítés valamint a piacvezetővé válás útját választja, lépj kapcsolatba velünk.
Érdeklődöm