webfejlesztés

profi weboldal
készítés

MODERN, LETISZTULT, RESZPONZÍV

Felépítjük üzleted

relevanciáját

Lehetővé tesszük, hogy digitális üzleted mély benyomást gyakoroljon, és bevételt produkáljon.

Egy profi weboldal, egyedi funkciókkal és egyedi grafikával olyan személyes élményt képes nyújtani, amely igazi kapcsolatot teremt márkád és célközönséged között. Ezáltal céges weblapod megkülönböztető és értékes üzenetet fog közvetíteni, amely képes elcsábítani és vonzani ügyfeleidet.

Csapatban dolgozunk veled, és együtt keressük a legmegfelelőbb módot arra, hogy kapcsolatot teremts potenciális és jelenlegi ügyfeleiddel.

AJÁNLATOT KÉREK

Profit orientált weboldal

Céges weblapkészítés vállalkozói szemlélettel

Elsősorban vállalkozóknak tartjuk magunkat, és csak másodsorban programozónak vagy grafikusnak. Minden projektünkhöz eredmény és profit orientált szemlélettel közelítünk. Tapasztalatunkat megosztjuk veled, javaslatokat teszünk, segítünk az online marketing döntések meghozatalában, hogy a weblap készítési projekt gyorsan, gördülékenyen és sikeresen menjen végbe.

WordPress honlap készítés

Weboldal nyílt forráskódú CMS rendszerrel

A profi megjelenés önmagában nem elég, éppoly nagy figyelmet szentelünk weboldalad működésére és a keresőkben való szereplésére is. Ügyelünk a gyorsaságra és a biztonságra, tartósságát pedig karbantartási szolgáltatásunkkal biztosítjuk.
Az általunk készített profi honlapok könnyen szerkeszthetőek és bővíthetőek az admin felületen keresztül, akár több nyelvre is lefordíthatóak.

Reszponzív
web design

Mobilra optimalizált egyedi weboldal

Reszponzív, azaz mobilra és tabletre optimalizált honlapodat ügyfeleid bármikor, bárhonnan megtekinthetik. Weblapod tehát nemcsak asztali számítógépen fog jól mutatni, hanem minden kijelzőhöz tökéletesen fog alkalmazkodni.

Ma már egy alapvető követelmény minden modern weboldallal szemben, hogy mobilbarát  legyen, ami nagyban javítja a felhasználói élményt, és a Google helyezésekre is pozitív hatása van.

 • reszponzív tablet
 • reszponzív tablet
  reszponzív mobil

  Webshop készítés

  Woocommerce webáruház

  Wordpress weblapjainkba természetesen integrálható a világ leggyakrabban használt webáruház rendszere, a Woocommerce. Moduláris bővíthetősége garantálja minden létező igény kielégítését. Webshopjaink mobilra optimalizáltak, könnyen kezelhetőek, gyorsak, működésük biztonságos, és minden esetben egyedi kinézetűek, tehát saját kívánságaidnak és céged arculatának megfelelően tervezzük.

  woocommerce webáruház készítés

  Keresőbarát kialakítás

  Kiváló animáció

  Egyedi grafika

  Könnyű kezelhetőség

  Többszörös biztonság

  GDPR kompatíbilis

  A tervezés nem az, amit látunk vagy érzünk. A tervezés az, ahogyan működik.

  Steve Jobs

  céges weboldal

  Weblap referenciák

  Az elégedett ügyfelek vállalkozásunk leghatékonyabb reklámja

  weboldal és webfejlesztés
  weboldal keresőoptimalizálás
  weboldal egyedi fejlesztés
  Reklámkampány